www.zawody.info - Obsługa imprez sportowych
www.zawody.info - Obsługa imprez sportowych www.zawody.info - Obs³uga imprez sportowych
 
POLITYKA PRYWATNOŚCI - www.wynikizawodow.eu

  • 1. Informacje ogólne
    Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług www.wynikizawodow.eu poprzez Serwis.

  • 2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest KKF „ALFA” sp. z o.o. z siedzibą w 32-600 Oświecim, ul. Bema 27, NIP 549-222-92-82.

  • 3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

  • 4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

  • 5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
    a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

  • 6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

  • 7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi zgłoszeń do zaowdów

  • 8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

  • 9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

  • 10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

  • 11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.wynikizawodow.eu Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
    W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.
  • www.zawody.info - Obsługa imprez sportowych
    www.zawody.info - Obsługa imprez sportowych
        NAJNOWSZE PLIKI:
         24.01.2021 - Elita + Orlik - WYNIKI + MIĘDZYCZASY - 84 Mistrzostwa Polski w Kolarstwie Przełajowym (326)
         24.01.2021 - KLASYFIKACJA KLUBOWA KOŃCOWA - 84 Mistrzostwa Polski w Kolarstwie Przełajowym (412)
         24.01.2021 - Orlik - Wyniki - 84 Mistrzostwa Polski w Kolarstwie Przełajowym (164)
         24.01.2021 - Elita + Orlik - Wyniki - 84 Mistrzostwa Polski w Kolarstwie Przełajowym (279)
         24.01.2021 - Kobiety Elita + Orliczka - WYNIKI + MIĘDZYCZASY - 84 Mistrzostwa Polski w Kolarstwie Przełajowym (179)
         24.01.2021 - Orliczka - WYNIKI - 84 Mistrzostwa Polski w Kolarstwie Przełajowym (109)
         24.01.2021 - Kobiety Elita + Orliczka - WYNIKI - 84 Mistrzostwa Polski w Kolarstwie Przełajowym (209)
         24.01.2021 - Juniorka - WYNIKI - 84 Mistrzostwa Polski w Kolarstwie Przełajowym (245)
         24.01.2021 - Junior - WYNIKI - 84 Mistrzostwa Polski w Kolarstwie Przełajowym (442)
         24.01.2021 - Elita + Orlik - USTAWIENIE NA STARCIE - 84 Mistrzostwa Polski w Kolarstwie Przełajowym (131)
    www.zawody.info - Obsługa imprez sportowych
        NAJBLIŻSZE ZAWODY:
        Wszystkie ->

    Liczba wyświetleń: 300571                                              Dzisiaj jest Niedziela, 24 dzień roku, 24.01.2021                                                                                                                          REGULAMIN SERWISU                   POLITYKA PRYWATNOŚCI

    Copyright 2021 TCSOFT . All rights reserved.                                                       Strona wygenerowana w 0.008 sek.