www.zawody.info - Obsługa imprez sportowych
www.zawody.info - Obsługa imprez sportowych www.zawody.info - Obs³uga imprez sportowych
 
POLITYKA PRYWATNOŚCI - www.wynikizawodow.eu

  • 1. Informacje ogólne
    Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług www.wynikizawodow.eu poprzez Serwis.

  • 2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest KKF „ALFA” sp. z o.o. z siedzibą w 32-600 Oświecim, ul. Bema 27, NIP 549-222-92-82.

  • 3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

  • 4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

  • 5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
    a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

  • 6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

  • 7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi zgłoszeń do zaowdów

  • 8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

  • 9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

  • 10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

  • 11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.wynikizawodow.eu Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
    W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.
  • www.zawody.info - Obsługa imprez sportowych
    www.zawody.info - Obsługa imprez sportowych
        NAJNOWSZE PLIKI:
         05.09.2021 - WYNIKI - GIGA - Gold Hill MTB Maraton Głuchołazy 2021 (204)
         05.09.2021 - WYNIKI - MEGA - Gold Hill MTB Maraton Głuchołazy 2021 (229)
         05.09.2021 - WYNIKI - CLASSIC - Gold Hill MTB Maraton Głuchołazy 2021 (142)
         04.09.2021 - Wyniki - Klasyfikacje drużynowe - IX wyścig CykloOpawy XC-MTB - FINAŁ PUCHAR-u POLSKI XCO (138)
         04.09.2021 - Analiza wyścigu + międzyczasy - IX wyścig CykloOpawy XC-MTB - FINAŁ PUCHAR-u POLSKI XCO (198)
         04.09.2021 - Wyniki - Mistrzostwa Opolszczyzny - IX wyścig CykloOpawy XC-MTB - FINAŁ PUCHAR-u POLSKI XCO (81)
         04.09.2021 - Wyniki - Mistrzostwa Makroregionu - IX wyścig CykloOpawy XC-MTB - FINAŁ PUCHAR-u POLSKI XCO (77)
         04.09.2021 - Wyniki - IX wyścig CykloOpawy XC-MTB - FINAŁ PUCHAR-u POLSKI XCO (227)
         02.09.2021 - Lista zgłoszeń - kategorie - Gold Hill MTB Maraton Głuchołazy 2021 (234)
         02.09.2021 - Lista zgłoszeń - dystanse - Gold Hill MTB Maraton Głuchołazy 2021 (288)
    www.zawody.info - Obsługa imprez sportowych
        NAJBLIŻSZE ZAWODY:
         04.12.2021 - Zielona Góra-Drzonków - Wyścig w kolarstwie przełajowym
         05.12.2021 - Zielona Góra-Drzonków - II Super Puchar Polski
         11.12.2021 - Władysławowo - VI Seria Puchar Polski w kolarstwie przełajowym
         12.12.2021 - Władysławowo-Cetniewo - VII Seria Puchar Polski w kolarstwie przełajowym
         29.12.2021 - Włoszakowice - Przełajowy Wyścig Kolarski "Cześć i Chwała Zwycięzcom" dla upamiętnienia 103 rocznicy zwycięstwa Powstania Wielkopolskiego
        Wszystkie ->

    Liczba wyświetleń: 501031                                              Dzisiaj jest Sobota, 268 dzień roku, 25.09.2021                                                                                                                          REGULAMIN SERWISU                   POLITYKA PRYWATNOŚCI

    Copyright 2021 TCSOFT . All rights reserved.                                                       Strona wygenerowana w 0.011 sek.